8. 2. 2020

Zase to uteklo jako voda a koťátka se nám už rozlétají do světa. Nojo, jsou to už velké, zodpovědné kočky ;)

Ve fotogalerii jsou poslední fotky ještě společně :-)

15. 1. 2019

Koťátka už mají za sebou několikeré odčervení a první očkování a čipování. Vše zvládli na jedničku a s přehledem. A všichni se už potkali se svými budoucími rodinami, které se na ně už nemohou dočkat.

Jsou to naši čiperní, veselí skřítkové; jejich obejvování světa a hry se nikdy neomrzí... :-)

 

26. 12. 2019

Kočíci rostou jako z vody. Své nožky už s přehledem zvládají a tak tu dovádí jako veselí šotkové. Je s nima psina, nebo vlastně kočkovina?

 

15. 12. 2019

Koťátka rostou každým dnem, hry se stávají cílené, jako správné kočky zjišťují, kam by se dalo vyšplhat. A tak už přešplhali i ohrádku. Dnešním dnem tedy poprvé zjistili rozměry celé domácnosti. Pomalu už zkouší, co za dobroty má maminka v misce, otývá se jen spokojené mlaskání.

Také jsme rozdali rodokmenová jména - holčičky podle jarních kvítí Daisy a Daffodil a klučík Daryl.

Daryl:

 

Daisy:

 

Daffodil:

 

3. 12. 2019

Drobkové se staví na nožky a vládnou prvním krůčkům. Vypadá to, že se brzy jejich svět rozšíří dál mimo porodničku. Už zkouší první hry a kočkování. Jasmínka se pečlivě stará a strejda Franklin na ně také občas nakoukne a obstará je. Jsou úžasní.

24. 11. 2019

Koťátka se už zřetelně dívají na svět. Jsou to spokojení mrňouskové.

18. 11. 2019

Drobečkové spokojeně rostou a už se jim otevřela očička. Pomalu se z bedýnky začínají ozývat první pokusy o vrnění.

7. 11. 2019

Jasmínka se v porodní bedýnce už několik dní chystala a opět mi k večeru přišla říct, ať dávám pozor a chvíli na to se spustil porod.

V noci se narodila tři krásná koťátka, dvě kočičky a kocourek. Jasmínka vše zvládla a pečlivě se stará, tak je jí vlastní.