8. 6. 2017

Koťátkům odťukává 14. týden a pomalu se rozcházejí do nových domovů. Artík se už podle zpráv u svých nových páníčků a kočičího bráchy dobře zabydlel. Tak máme radost.

Artík v novém domově:

 

A v pátek se Ladynka vydává na cestu:

30. 5. 2017

Koťátka nám rostou jako z vody. Už se jim rozbíhá 14. týden, šíleně to letí. Mají za sebou už i druhé očkování a vše zvládli bez mrknutí oka. Jsou velicí, chundelatí, spokojení a já jsem si nebezpečně zvykla na to jejich jemňounké mňoukání, když mě ráno po probuzení vítají a motání se kolem noh, když přijdeme z práce. Přes den vypadají jako plyšoví miláčkové a večer se z nich stávají lovící šelmičky. Je s nimi sranda.

 

18. 5. 2017

Našim semišáčkům se daří skvěle. Vypadají spokojeně, řádí, laškují a užívají si bezstarostných her. Občas je maminka upozorní na pravidla kočičího chování nebo se přidá do divokých her. Je sranda je pozorovat, už zase vylezou výš, snadněji a rychleji. A všechno, co se jim vleze do tlamičky, aportují :-)

6. 5. 2017

Koťátka zvládla první očkování a čipování bez reakce. Jsou to šikovní kočičáčci. Ve fotogalerii najdete pár nových foto.

2. 5. 2017

Naši junioři budou mít zítra devět týdnů! Šplhací dovednosti už dovedli k dokonalosti, jejich honičky a kočičí valchování také přidaly na obrátkách. Milují hru s mávátky a hoňku za míčky. A je složitější je zachytit do objektivu, než stihnu zaostřit, jsou na opačné části bytu :-)

A pak spokojeně chrní na ložích na šplhadle nebo se rozvalí na křesle. Jsou to naši plyšoví miláčkové. V sekci videí najdete 8. + 9. týden a aktuální fotky ve fotogalerii.

 

19. 4. 2017

Koťátka rostou jako z vody a sílí. Lítají tu jako šotkové a zkoumají vše, co svět nabízí. Našli už i mamčino veliké šplhadlo. Jak známo, nahoru se leze snázeji než dolů, takže občas musí mamka přiskočit jim ukázat, jak na to. Především Lordík je výškový výzkumník, tomu už mamka po kočičím i něco vysvětlovala :-) Je úžasné je sledovat...

 

13. 4. 2017

Chlupáčkové už lítají, šplhají, skáčou, vrčí, hrají si. A spí :-) Ochutnávají všechny možné druhy potravy, nejraději mají masíčko, alespoň to vždycky zmizí první. Jsou šikovní a všichni chodí spolehlivě na záchodek. V sekci videí najdete 6. týden a aktuální fotky ve fotogalerii.

 

9. 4. 2017

Představujeme naše "A"čka:

A'Lady

 

A'Lord

 

Arthur

 

6. 4. 2017

Chlupáčkové už zkouší olizovat kašičku a mleté maso. Nožky od začátku týdne viditelně posílily a koťátka už tu pobíhají a zkouší šplhat! V sekci videí najdete nový příspěvek k 5. týdnu a aktuální fotky ve fotogalerii.

 

1. 4. 2017

Koťátka už začínají objevovat svět a posilovat nožičky! Video z jejich 4. týdne zde a aktuální foto najdete ve fotogalerii.

26. 3. 2017

Koťátka dobře prospívají, už jsou skoro měsíčňani. Zoubky rostou, tak je zkouší používat při hrách a vzájemném peklení :-) Už více reagují na okolí a umí i vrnět. Do fotogalerie jsme přidali aktuální fotky.

Poprvé také odtajňujeme jména - holčička se jmenuje A'Lady a kluci A'Lord a Arthur, snad jsou pro ně dostatečně vznešená :-)

 

22. 3. 2017

Koťátka dnes dovršila třetí týden. Jde vidět, že už slyší. Umí už zatáhnout drápky a objevují se první pokusy o společnou hru. Do sekce videí jsme přidali shrnutí druhého a třetího týdne a ve fotogalerii najdete aktuální fotky.

 

18. 3. 2017

Koťátka už otevřela očička. Krásně rostou a prospívají, také se o ně Jasmínka předpisově stará. Aktualizovali jsme fotogalerii.

11. 3. 2017

Přidali jsme aktuální fotky do fotogalerie a do sekce videí také krátké shrnutí prvního týdne života našich miminek.

5. 3. 2017

Přidali jsme fotky do fotogalerie.

 

4. 3. 2017

Miminka rostou jako z vody, už jsou o hlavu větší, než když se narodila :-) Jasmínka je úžasná máma, pečlivě se o svoje andílky stará. V porodní bedýnce vládne pohoda.

2. 3. 2017

Asi se nám tu objevili dva Sidové z Doby ledové :-)

 

1. 3. 2017

Jasmínka porodila nádherná koťátka. Vše zvládla bez potřeby pomoci. Koťátka se narodila vitální, ještě než Jasmínka stihla překousnout pupeční šňůru, snažila se dostat k mlíčku. Jen jsme v tichosti pozorovali zrození nového života.

28. 1. 2017

Březost Jasmínky potvrzena. Těšíme se na koťátka!

29. 12. 2016

Jasmínka byla na krytí u krásného britského gentlemana Thorinka u paní Kaurové, paní chovatelky naší Jasmínky. Tak víme, že o ni bylo skvěle postaráno.