13. 5. 2018

Koťátka se nám už všechna rozjela do světa - poslední dnes Brighton a nám tu zavládlo zvláštní, až nostalgické ticho a klid. Psí holky si leží v pelíšku a Jasmínka odpočívá a pozoruje okolí z horního patra šplhadla. Podle zpráv šedé kuličky rychlostí Flashe teď lítají na nových adresách :-) Přejeme všem spoustu krásných zážitků s britskými gentlemany a lady po boku :-)

Moc všem děkujeme za krásné fotky.

9. 5. 2018

Proběhlo druhé očkování, všichni byli stateční jako velké kočky :-) A pomalu se nám rozjíždí do nových domovů. Máme radost, že si rychle zvykli a mají se ve svých nových rodinách skvěle :-) Moc všem děkujeme za příkladnou péči!

Ještě co nejdřív doděláme poslední video :-)

Bentley ve svém novém domově

29. 4. 2018

Koťátka se mají krásně a my s nimi - Jasmínka si je vodí jako lvice lvíčata, mají to skvělou školku. S teplým počasím se objevily i můry, takže večery tráví opravdovým lovem :-) Taky vystrčili tkapky ven a mohli jsme tak zase něco kvalitnějšiho pofotit. Moc jim to všem sluší :-)

 

všichni už váží přes kilo:

a dokáží vykrýt všechny rohy :-)

 

Birmie:

Barry:

Brighton:

Bradford:

Bentley:

17. 4. 2018

Chlupáčkové zvládli první očkování a čipování, bez mrknutí oka a mňauknutí. Z přepravky jak školáčci sledovali toho, kdo byl zrovna na řadě :-) Rostou jako z vody, dovádí a objevují. Je radost je sledovat, i ti psi pro ně mají slabost :-)

10. 4. 2018

Koťátka završila 9 týdnů. Jsou to spokojená, veselá stvoření. Když chytají roupy, pobíhá tu pět malých šedých kuliček. Někteří si už i aportují míčky. Také je čím dál složitější něco nafotit nebo nafilmovat, než zaostřím, už tam nejsou ;) Když odpočívají, najdou si místečka na sluníčku a vyhřívají se. Jsou to miláčkové.

2. 4. 2018

Zítra budou mít koťátka 8 týdnů! Letí to neskutečně... Za tyto dva týdny naši rošťáčci objevili mamčino škrabadlo a dokáží šplhat až do předposledního patra. Dostali tunely a na schovku hrávají i s maminou. Také už zjistili, kolik srandy může být s obyčejným balónkem. Pozorování kočičí školky se nikdy neomrzí :-)

18. 3. 2018

Většina koťátek se tento víkend setkala se svými budoucími majiteli a byla jim přidělena jména, alespoň ta rodokmenová. Zde jsou jejich profily:

Birmie:

Bradford:

Brighton:

Barry:

Bentley:

14. 3. 2018

Koťátka rostou jako z vody. Začínají být samostatnější a objevují hračky. Také už škrabají na svém šplhadle a jeden kocourek dokonce vylezl do prvního patra :-) Oddělali jsme ohrádku, a tak se hranice jejich světa zase rozšířily dál. I první odčervení zvládli bez potíží.

siesta s maminkou:

6. 3. 2018

Koťátkům je dnes jeden měsíc! Od minulého týdne udělali zase veliký pokrok - zatahují drápky, krůčky jsou jistější, více si hrají a začínají odkoukávat, co všechno ta jejich mamka dělá. Už opustili rodnou bedýnku a objevují zákoutí jejich ohrádky. Také zkoumají i misky, někteří si už zkoušeli líznout kašičky z masa.

27. 2. 2018

Další týden uběhl jako voda a koťátka už začínají sledovat, co se kolem nich děje. Hlavičku unesou a už jsou patrné první pokusy o krůčky. Dokonce se začínají i maličko kočkovat a už umí i vrnět :-)

20. 2. 2018

Koťátka dnes dovršila druhý týden. Mají se k světu, jsou to spokojená miminka. Pomalu jich je plná bedýnka :-) Více fotek najdete ve fotogalerii. Video z druhého týdne života zde.

18. 2. 2018

Koťátka rostou jako z vody. Pomalu se jim začínají otvírat očka.

10. 2. 2018

Jasmínka je starostlivá maminka, mlíčka má dostatek a všechna miminka krásně rostou.

 6. 2. 2018

Koťátka jsou na světě! Porod proběhl bez komplikací. Jasmínka je samostatná a pečlivá, takže jsem v podstatě jen přihlížela. Tak teď držme palečky, ať všichni dobře prospívají.