15. 2. 2019

Takto si Caltík užíval jedináčkovství :) Vybíral s pánečkem i boty :-)

21. 1. 2019

Podáváme hlášení, že všechna koťátka se mají krásně k světu. Pomalu jsou z nich už velké kočičky... Přikládáme pár portrétů:

Coney

Calton

Chester

Cley

8. 1. 2019

Koťátka zdárně zvládla čipování a první očkování. Srdnatě objevují okolní svět, umí dobře šplhat  - už se dokáží dostat i na nejvyšší patra šplhadel. V devět hodin večer začíná ta správná zábava! Vzhledem k množství světla doma v tomto zimní období je možné je vyfotit pouze když spí, jinak foťák zaznamená pouze šedé šmouhy :-)

20. 12. 2018

Na začátku minulého týdne proběhlo slavnostní vypouštění šelem do celého rpostoru bytu, což si maloši náležitě užívají. Objevili mamčino šplhadlo "pro dospělé" a okupují tam doupě a pelíšky v horních patrech. Získávají přehled i převahu - i psí holky jim uvolní pelíšek :-)

 

6. 12. 2018

Koťátka dělají každým dnem neuvěřitelné pokroky - už objevila šplhadlo a jeho první patro. Zkoumají, co má mamka dobrého v misce a pomalu se už přikrmují také. Všichni chodí na záchodek. Semtam popoženou balónek nebo si vzájemně práší kožíšky :-)

30. 11. 2018

Další týden rychle utekl a v něm spoustu velkých změn - umíme zatahovat drápky a vrnět. To jsme se naučili ještě v porodní bedýnce. Ale teď už kousek po kousku objevujeme velký svět! Nožky už posílily, takže už začínají první skutečné hry a někdy už valchujeme mamku :-)

21. 11. 2018

Maloškové rostou jako z vody, jsou to spokojená miminka. Zvedají hlavičku a pomalu zjišťují, k čemu že to mají nohy. :-)

14. 11. 2018

Koťátka už mají otevřená očka. Krátký záznam z jejich prvních dvou týdnů života můžete shlédnout zde.

 

11. 11. 2018

Rosteme jako z vody! Spokojeně si to spinkáme, pijeme a občas něco pískneme. Pomalu se nám otevírají očka.

1. 11. 2018

Tak jsme na světě!

Jasmínka mi přišla říct, ať dávám pozor. A začal porod. Zvládla vše jako silná a statečná maminka. Během pozdního večera se narodila holčička a tři kluci.