11. 10. 2020

Holky se už spokojeně zabydlují v nových domovech.

 

17. 9. 2020

Kočenky rostou jako z dobrého masa a už stačí hrám s juniorkou Isinkou. Mají za sebou první očkování a čipování, vše s přehledem zvládly. Celou dobu vše sledovaly jako dvě čiperky. Přepravku teď berou jako úplně ten nejvíc nejlepší pelíšek.

5. 9. 2020

Holčičky rostou jako z vody. Jejich hry i piklení jsou rychlejší, už se jim nožky tolik nepletou. Učí se šplhat. I výprava na zahradu se jim velmi zamlouvala.

23. 8. 2020

Tento týden měly holčičky nové vzrůšo - už jsme zrušili ohrádku, takže se jim konečně otevřel celý velký svět a okamžitě začaly srdnatě prozkoumávat. Emily se líbí prolízání ve stole a provázky dospěláckého šplhadla a Eliška si objevila psí pelíšek 170 x 100 cm, ten na chvíli vystačí! :D

Pak se sžili s Isinkou. Tak mají zkušenou parťačku, protože Izzie je pro každou správnou rošťárnu a pořád v dobré náladě. A pečlivě na ně dohlíží taťka.

A pak padnou a neví o světě:

17. 8. 2020

Za poslední necelé dva týdny se toho tolik událo! Holčičky si už začínají hrát a lovit se. Naučily se na záchůdek a už okusily první pevnou stravu. To bylo mlaskání! Také bez problémů zvládly první odčervení.

 

8. 8. 2020

Tento týden holčičky zase posílily nožky a z nejistých pokusů se staly první jisté krůčky. Už také objevují svět kolem sebe a viděli jsme první pokusy o mytí se. Toto se nikdy neomrzí :-)

3. 8. 2020

Emily

Elisabeth

 

2. 8. 2020

Hlásíme samé spokojené dny - z porodní bedničky už je možné slyšet první pokusy o vrnění. A jak je kočkám vlastní - na odpočinek vyhledávají vyvíšená místa.

29. 7. 2020

Holčičky rostou jako z vody, očka už mají otevřená a nabírají sílu do nožek. Vidíme první pokusy o krůčky, drápky už umí z části zatáhnout a také mají sílu zvednout hlavičky. Elisabetka většinou odpočívá na zádech a Emily na bříšku :-)

21. 7. 2020

Holčičky už pomalu otvírají očka. Spokojeně rostou, maminka o ně prvotřídně pečuje a všechny hlídá tatínek. Většinou máme tento pohled na harmonickou rodinku:

17. 7. 2020

Všichni jsou spokojení - rodiče i koťátka. Občas pod dohledem se o ně stará i Frankie.

12. 7. 2020

Již během dne byla Jasmínka neklidná a hlídala si mě. Večer pak začaly už stahy intenzivní a v osm hodin se narodilo první koťátko. A za hodinu se narodila druhá holčička. Jasmínka porod hezky zvládla, Frankie přihlížel z povzdálí, jak se na starostlivého taťku sluší.