16. 6. 2021

Čas tak šíleně letí.... semišáčci nám vyrostli a většina z nich už tento týden pojede do svých nových domovů. Ještě si ale užívají společné hry veliké kočičí školky:-)

"Chyťte někdo tu mouchu!"

6. 6. 2021

Z koťátek se pomalu stávají malí junioři - někteří dokáží vylézt už i na nejvyšší patra šplhadla a co víc, dokonce na visutý mostík... Jsou to šelmičky šikovné :-) Je tu s nimi sranda - hrají si spolu i samostatně, aportují si a poponáší míčky, loví ocas labradorce Satunce, létají tunelem, zatímco ostatní číhají venku. No zkrátka taková správná kočičí školička :-)

A zde je důvod, proč je méně průběžných každodenních fotek - daří se fotit hlavně ve spánku a nebo to musí být zvířátko keramické, aby bylo na fotce ostré :-)))

29. 5. 2021

Semišáčci se mají naprosto úžasně. A vydali se opět i na menší výpravu do tajů zahrady :-)

23. 5. 2021

Šelmičky mají pohodičku - buď si hrají, baští výbroné masko a nebo odpočívají. Brzy ráno a večer tu probíhá koťěcí školička pod mamkou Jasmín a tetou Isi. Na fotce níže jsou nachystaní při ranním nástupu na hodinu her s dospěláky. :-)

y

15. 5. 2021

Koťátka rostou jako z vody. Ranní a večerní hry a hoňky získávají na síle a intenzitě, přidává se i Jasmínka s tetou Isi. Toto se nikdy neomrzí... :-)

Dostali také nový tunel, už dokáží vylést úplně kamkoli a to vám je potom zábavy!

m9. 5. 2021

Koťátka dostala další kotěcí šplhadlo a jsou nadšení. Někteří aportují míčky, honí se s tetou Isi, perou se a jako spokojené děti objevují svět, pokud tedy zrovna nespí :-) Je s nimi psina, tedy vlastně kočičina :-)

 

Odhalujeme jména našich pokladů:

Fleur

Felicity

Falcon

Fletcher

Frankie

 27. 4. 2021

Každý den vidíme pokrok a dokonalejší hry a akce malých rarášků :-)

Na co byste potřebovali pelíšky, když si můžete ustlat mezi stoly?

A poprvé se chvilku mračili do sluníčka:

24. 4. 2021

Koťátka zvládla první odčervení i střihání drápků jako zkušené kočky. Někteří se už potkali se svými budoucími rodinami a je jasné, že se budou mít královsky. Teta Isinka už občas zastoupí mamku v učení her, ale vysvětlit pak malochům, že mlíčko může zajistit jen mamka, je někdy fuška :-)

19. 4. 2021

Malošci začínají mít větší zájem o hračky, hry jsou divočejší a jako správné kočky se pokoušejí šplhat nahoru, jen co to jde :-) Užívají si bezstarostné dny - posílí se šťavnatým maskem, zapijí mlíčkem od mamky, pohrajou si, zadivočí a jdou spinkat :-)

13. 4. 2021

Jako velké kočičky už máme opravdový zájem o okolí - už je nás i těžší fotit, protože se hned ženeme zkoumat objektiv :-) Už jsme také dostali misku s prvními kousky jemného masíčka a záchod. Dnes je velký den! :D

11. 4. 2021

Koťátka jsou zvídavější, nožičky při hrách jistější. Už zkoumají, kde by se mohli dostat výše. Lépe asi napoví nové video :-)

 

6. 4. 2021

Chlupáčči nám rostou před očima. Nabírají sílu a zručnost a každým dnem vykukují s větší jistotou :-)

2. 4. 2021

Hlásíme spokojenost z hnízdečka. Dneska jsme koťátka přestěhovali do větší ohrádky - už se staví na nožky a pokukují po okolí, tak byl čas nabídnout jim více k pozorování a vnímání.

26. 3. 2021

Koťátka už otevřela očka a vrnění je také dokonalejší. Když je Jasmínka umývá déle, než si přejí, umí se už i ozvat. Ale celkově jsou to ti nejspokojenější drobečkové, protože mají tu nejlepší maminku pod sluncem, to je jasné :-)

20. 3. 2021

Jasmínka si malošky spokojeně opečovává, ti už útočí na dvojnásobek porodní váhy. Často slyšíme spokojené mlaskání, vrnění pyšné mámy a první pokusy o vrnění koťátek.

15. 3. 2021

Již pár dnů přede dnem D se Jasmínka intenzivněji chystala, ale až v pondělí odpoledne bylo jasné, že v noci přijdou mrňouskové na svět. Porod se natáhl na celou noc a k ránu se v porodní bedniče k Jasmínce tisklo pět miminek. Narodili se v pořadí kluk - holka - kluk - holka - kluk s váhami 90g - 78g - 90g - 78g - 94g, nevymýšlím si! Jasmínka je pečlivá a pyšná maminka, všichni jsou spokojení a nabírají síly.