31. 10. 2021

Koťátka se rozjela do svých nových domovů, jen Greyík u nás ještě pobude. Naštěstí i mamka se dá přemluvit ke hře. Moc mě těší, že ostatní si v nových domovech dobře zvykají a mají se královsky :-)

23. 10. 2021

Chlupáčkové zase poporostli, kožíšky zhoustly, nožičky zesílely, hry jsou dravější, vyšplhají výš a výš. Jsou to naši mazlové.

Gandalf

Grey

Garibaldi

Ginny

Gilly

10. 10. 2021

Ještě jsme využili možná poslední teplé paprsky sluníčka a vytáhli ťapky ven. Jsou z toho i docela hezké portrétky, co myslíte? :-)

Gilly

Ginny

Garibaldi

Grey

Gandalf

9. 10. 2021

Tento týden mají naší drobkové za sebou veliký den - zvládli první očkování, načipování a vyšetření u paní veterinářky. Všichni byli spíše zvědaví, co všechno to zvláštní místo nabízí, s čím by se dalo hrát, a manipulace paní doktorkou si ani nevšimli. I tak bylo ale nutné si pak doma pořádně odpočinout :-)

27. 9. 2021

Hlásíme pohodu z pelíšků. Objevujeme, šplháme výš a výš, už zbývá jen poslední nejvyšší patro. Tam se ale nedá trénovat, patří to tam tetě Jasmínce :-)

Mamka nás zasvětila do světa lovu, už semtam zvládneme i nějakou mouchu. Úplně nejvíc rádi ale lovíme motýla! První jsme se museli poradit, jak na něj:

9. 9. 2021

Koťátka už jsou šikovné šelmičky, hezky si hrají, objevují zákoutí, hračky, míčky. Masíčko všem chutná. 

A je čas prozradit jména :-)

Ginny

Gilly

Grey

Garibaldi

Gandalf

27. 8. 2021

Koťátka už umí zatahovat drápky, hlasitě vrnět, když si vychutnávají mlíčko, a jejich hry také nenápadně sílí na intenzitě. Už pijí i vodu a pomalu očichávají, co má maminka v misce a snaží se dbát o svou hygienu.

pelíšek plný štěstí:

20. 8. 2021

Nožky pomalu sílí, tak se i zvětšují okruhy kolem maminčina zázemí. Začínají zkoušet, co se stane, když do druhého ťuknou tlapkou a vznikají první hry :-)

16. 8. 2021

Uběhl další týden a koťátka udělala neskutečné pokroky. Vidí, začínají vnímat, že svět za porodničkou pokračuje dál, a pomalu se staví na nožky. První krůčky jsou ještě nejisté, ale každý pokus se počítá :-) Jako v každém vrhu se i zde našel průzkumník, který už vylézal mimo porodničku, avšak nedokázal zpátky za maminkou a sourozenci, takže jsou už všichni přestěhovaní do větší ohrádky. Nejvíce času ale odpočívají a spokojeně spinkají.

7. 8. 2021

Všechna koťátka dosáhla dvojnásobku porodní váhy a některým se již otvírají očka.

4. 8. 2021

Isinka se o miminka úžasně stará, odchází se jen zchladit a najíst. A z bedýnky se ozývá jen spokojené mlaskání a hemžení.

30. 7. 2021

Již v noci dávala Isinka najevo, že se blíží velký okamžik. Ráno jí odtekla voda a pomalu se chystala. Jasmínka jí celou přípravnou fázi podporovala svou přítomností, Isi si ji k sobě vyloženě volala. Jakmile ale začaly stahy, dala jí Jasmínka prostor. A Isinka brzy v tichosti přivedla na svět prvního klučíka. Do odpoledne byli na světě všichni. I přes to, že je Isinka maminkou poprvé, vše zvládá s přehledem a největší pečlivostí.