3. 5. 2022

Z kočičích jesliček už tu máme kočičí školku. Jsou to veselí plyšáčci zkoumající vše možné i nemožné. Tentokrát jsme zase nakoukli i ven. Plánované portrétky se až tak nepovedly - nikdo z juniorů pořádně nepostojí :-)))

Happy

Hermiona

Holly

Honey

Harry

15. 4. 2022

Mám pocit, že letos čas letí opravdu kosmickou rychlostí... a tak v úterý koťátkům už bylo devět týdnů. Zvládli první očkování i čipování, ani si nevšimli :-)

Především brzy ráno a večer probíhají závody a různé kočičí turnaje, i labradorka Rikki se občas diví, co ji to za tajfun proletělo po hlavě. A pak se všichni společně přitulí a sbírají síly na nové kolo.

31. 3. 2022

Nožičky už rozběhali, už si umí sami zapnout létacího motýlka, správňácky zlobí mamku, tetu Isi i psí tetu Rikki, hlavně jejich ocásky jsou ták lákavé ... :-) Už znají všechny možné skrýše a velmi dobře všem chutná.

Také je čas představit jména - kocourek Harry a kočičky Happy, Holly, Hermiona a Honey :

Harry

Happy

Hermiona

 

Holly

Honey

 

15. 3. 2022

Za těch pár dní udělali šelmičky obrovský pokrok - hrají si, zápasí, začínají být rychlí, všechno zkoumají a mají pro strach uděláno :-) Jsou čistotní a velice jim chutná, jen mlaskání se ozývá.

Ale u maminky je samozřejmě nejlépe:

12. 3. 2022

Dneska se naši malí zvědavečci naučili vylézat z porodní bedýnky, a tak nastal čas jim poskytnout větší ohrádku. Vypadají nadšeně. Už také pomalu přikusují pevnou stravu, trochu smetánky a masíčka.

6. 3. 2022

Hlásíme pohodu z porodní bedýnky. Malošci už skoro chodí, vykukují, co je okolo, myslím, že brzy svůj svět rozšíří za obzory porodní bedýnky. Už umí i zatahovat drápky.

27. 2. 2022

Koťátka už pomalu začínají sledovat, co se v jejich blízkosti děje. Nožičky jim také posílily, takže se pokouší o první opravdové krůčky. V porodní bedýnce vládne spokojenost a klid. Už dokážou spokojeně vrnět.

18. 2. 2022

Malošci už více jak zdvojnásobili své porodní váhy a začínají otvírat očka. Jsou to spokojené miminka. Aby ne, Jasmínka se od nich nehme. Vždycky provede jen nejnutnější protáhnutí se, pojí a šup za nimi do porodní bedýnky.

9. 2. 2022

Včera v noci spatřilo svět pět drobečků, čtyři holčičky a jeden klučík. Jasmínka se o ně prvotřídně stará a všichni se mají k světu. Slyšíme jen spokojené vrnění a hemžení.